Filter By
Categories
Price
Bestseller
RECENT POSTS
-
¿Cuál es el origen del Jueves Lardero? feb 11, 2021
-
NÍSCALOS A LA PARRILLA CON JAMÓN nov 03, 2020
.
Active filters
INGREDIENTS: Duroc Breed Pork ham, salt, sugar, preservatlves (E-252, E-250), antioxldant (E-301).
WEIGHT: 8-8,5 kg
Carne de cerdo Raza Duroc, sal, jerez, azúcares (dextrosa y lactosa), leche en polvo, especias, proteína de leche, estabilizadores, (E-450- E-452 i), antioxidantes (E-301), conservadores (E-252), colorante (E-120).
INGREDIENTS: Pork bacon, salt, paprika, preservatives (E-252 and E-250)
UNITS: 8 units
INGREDIENTS: Duroc Breed Shoulder, salt, sugar, preservatives (E-252, E-250), antioxidant (E-301).
WEIGHT: 5-5,5 kg.
INGREDIENTS: Duroc Breed pork loin, salt, paprika, garlic, sugar, preservatives (E-252 y E-250), dextrose, antioxidants (E-301) and erythorbate (E-316).
WEIGHT: 850 gr.
INGREDIENTS: Duroc Breed pork loin, salt, paprika, garlic, sugar, preservatives (E-252 y E-250), dextrose, antioxidants (E-301) and erythorbate (E-316).
WEIGHT: 780 gr.